Πρεμιέρα για την ταινία “Alita: Battle Angel”

Πρεμιέρα για την ταινία "Alita: Battle Angel"

Σε παραγωγή/σενάριο James Cameron και σκηνοθεσία Robert Rodriguez έρχεται μια επική περιπέτεια για την ελπίδα και τη δύναμη.

Στη live-action μεταφορά του ιαπωνικού manga ‘Gunnm’ του Yukito Kishiro, πρωταγωνιστούν οι Rosa Salazar, Michelle Rodriguez, Jennifer Connelly και Christoph Waltz.

Όταν η Alita (Rosa Salazar) ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ido (Christoph Waltz), ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν.

Καθώς η Alita μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Ido προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο ‘περπατημένος’ νέος της φίλος Hugo (Keean Johnson) είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της.

Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Alita, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για τις υποτάξουν.