Προσκλητήριο: Ποια η επιλογή μου

Προσκλητήριο: Ποια η επιλογή μου

Φαίνεται μάλλον το πιο απλό απ’ όλα τα υπόλοιπα που έχετε να επιλέξετε για τον γάμο σας.

Μετά την επίσκεψη σας στο κατάστημα που έχετε ξεχωρίσει τα πράγματα αλλάζουν….

Διαπιστώνετε ότι έχετε πάρα πολλές επιλογές και τα χάνετε….

Κάποιες δικές μας συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το τέλειο προσκλητήριο για

τον γάμο σας.
1. Πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό των καλεσμένων σας για να παραγγείλετε τον σωστό αριθμό των προσκλητηρίων.

2. Αν θέλετε να κυριαρχεί ένα ενιαίο χρώμα ή θέμα στον γαμο σας, πριν κάνετε την επιλογή σας πρέπει να γνωρίζετε ποιό θα είναι.

3. Λάβετε υπόψην σας το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για την αγορά των προσκλητηρίων.

4. Διαλέξτε κάτι οχι ιδιαίτερα ακριβό αλλά όμορφο.. συνήθώς το προσκλητήριο ειναι το πρώτο που παίρνουν οι καλεσμένοι στα χέρια τους και δημιουργεί την πρώτη εντύπωση για τον γάμο που θα ακολουθήσει!!!

5. Αν έχετε να στείλετε πολλά με το ταχυδρομείο και έχετε επιλέξει κάποιο προσκλητήριο με κορδέλες,φιόγκους ,μεταλλικά αντικείμενα , στο κόστος πρέπει να υπολογίσετε ίσως και άλλον φάκελο και έξτρα έξοδα αποστολής. Μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά βρίσκετε στην απλότητα…..

6. Αν κάνετε τον γαμο σας εκτός της πολή σας σε κάποιο χωριό ή νησί πρέπει να έχει το προσκλητηριό σας κάποιο σημείωμα για να μπορέσουν οι καλεσμένοι να βρουν την εκκλησία αλλά και τον χώρο της δεξίωσης.

7. Μέσα στο προσκλητήριο πρέπει να υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας για τυχόν διευκρινήσεις αλλά και για να σας απαντήσουν αν θα παρευρεθούν στον γάμο σας .

8. Πρέπει να φροντίσετε ώστε οι καλεσμένοι σας να παραλάβουν το προσκλητήριο σας περίπου έναν μήνα πριν το γάμο σας αν είναι στον τόπο διαμονής σας αλλά ιδιαίτερα αν ειναι μακριά και πρέπει να τους το στείλετε ταχυδρομικώς.