Πρόταση – μαμούθ στον Γιώργο Αγγελόπουλο για εσώρουχα!

Πρόταση - μαμούθ στον Γιώργο Αγγελόπουλο για εσώρουχα!

Ποιος ρίχνει «χρυσάφι» στα πόδια του;

Έχει περάσει αρκετός χρόνος από το Survivor, ωστόσο οι μετοχές του εξακολουθούν να βρίσκονται στα ύψη!
Γη και ύδωρ τάζουν στον Γιώργο Αγγελόπουλο οι εταιρείες προκειμένου γα διαφημίσει τα προϊόντα τους, αφού ξέρουν πως η επιρροή που έχει στο κοινό είναι… τεράστια.
Μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ», ο Ντάνος βλέπει τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται, γι’ αυτό και πρόσφατα δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση!
Χρυσάφι ρίχνει σταπόδια του Σκιαθίτη, σύμφωνα με το περιοδικό Χάι, μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο της μόδας, με σκοπό να τον πείσει να διαφημίσει τα εσώρουχα της.
Οι ιθύνοντες είναι πεπεισμένοι πως αν ο Ντάνος φωτογραφηθεί φορώντας «καυτά» μποξεράκια και σλιπάκια, με το καλλίγραμμο κορμί του σε κοινή θέα, οι πωλήσεις τους θα εκτοξευθούν στην κορυφή.
Η συγκεκριμένη εταιρεία μάλιστα ασκεί στενή πολιορκία τις τελευταίες εβδομάδες στον Αγγελόπουλο και στην προσπάθεια τους να τον πείσουν του προσφέρουν ένα ποσό μαμούθ.
«Αν ο Γιώργος δεχτεί την πρόταση αυτή τότε θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά πολλά μηδενικά», φέρεται να δηλώνει στενός του συνεργάτης. Παρότι το ποσό είναι μεγάλο και άκρως δελεαστικό, ο Γιώργος δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά. Και αυτό γιατί δεν ξέρει αν μια τέτοια φωτογράφιση και κίνηση ταιριάζει στο προφίλ του.
«Σκέφτεται με προσοχή τις προτάσεις που δέχεται, χωρίς να παίρνει βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις», φέρεται να συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Ο Γιώργος έχει αποδείξει άλλωστε πως κίνητρο του για να πει το «ναι» σε μια συνεργασία δεν είναι τα χρήματα, αλλά το αποτέλεσμα.