Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο

Προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο

Κριός

Φίλε Κριέ, ο μήνας αυτός σε κάνει να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και όσα αφορούν σε αυτήν. Η συναισθηματική δύναμη που καλείσαι να βγάλεις στην επιφάνεια θα είναι ζωτικής σημασίας για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό δίνει βαρύτητα στα θέματα σπιτιού και οικογένειας, αφήνοντας λίγο πιο πίσω ζητήματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Παράλληλα, η επιρροή που δίνει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σε ωθεί να βγάλεις προς τα έξω το κοινωνικό σου πρόσωπο και να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν στους άλλους ή να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου με τους άλλους. Μπορείς να πετύχεις πολλά αν καταφέρεις να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στα δεδομένα του περιβάλλοντός σου, αντί να προσπαθήσεις για άλλη μια φορά να φέρεις τα πράγματα στα δικά σου μέτρα. Το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που θα μακαρίζεις την τύχη σου για όσα έχεις ζήσει. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς νόημα. Τον μήνα αυτό θα χρειαστεί να επιμείνεις στις δυσκολίες και να αποδείξεις τις αντοχές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η αισθηματική σου ζωή και ειδικά για εσένα που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με τον σύντροφό σου, θα είναι αρκετά διασκεδαστική και ικανοποιητική. Η Αφροδίτη κινούμενη στον Λέοντα σου χαρίζει φιλική έκφραση, συμπεριφορά που γοητεύει και ικανότητα να δημιουργείς ευχάριστο κλίμα. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου και να απολαύσεις μαζί του στιγμές ξεγνοιασιάς και ικανοποίησης ακόμη και αν μένεις σπίτι. Η ζεστασιά και η καλοπέραση δεν θα λείψουν, για αυτό καλά θα κάνεις να ευχαριστηθείς την περίοδο αυτή. Ακόμη και μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή… Η Νέα Σελήνηστις 13 στον Καρκίνο έχει επίδραση στην οικογένεια και τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην σχέση σου. Μετά τις 23 που ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα οι ευκαιρίες για νέες περιπέτειες δεν θα λείψουν για εσένα που είσαι μόνος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά αναμένεται μια σχετική στασιμότητα τον μήνα αυτό, καθώς ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας κινούνται ανάδρομα. Θα πρέπει να δώσεις χρόνο για να εξελιχθούν τα πράγματα και να έρθουν νέες συνθήκες στο πλανητικό σκηνικό, έτσι ώστε οι όψεις να σε ευνοήσουν και οι εξελίξεις να σου δώσουν την ικανοποίηση που ζητάς στον τομέα αυτό. Η οικονομική δραστηριότητα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη ζωντάνια τον μήνα αυτό. Μάλλον ουδέτερα είναι τα πράγματα, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οπότε αν είσαι έτοιμος να ρισκάρεις ή να επενδύσεις, ίσως να το σκεφτείς διπλά. Οι οικονομικές συναλλαγές, ωστόσο, θα είναι ευνοϊκές για την τσέπη σου, ενώ μέλη της οικογένειάς σου αναμένεται να σε βοηθήσουν να φτάσεις στους στόχους σου. Ακόμη και παλιοί φίλοι είναι πολύ πιθανό να εμπλακούν σε οικονομικές σου δραστηριότητες και να λειτουργήσουν βοηθητικά.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, για τον μήνα αυτό οι προβλέψεις είναι παραπάνω από αισιόδοξες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, τα οικονομικά και την υγεία. Από την άλλη τα θέματα καριέρας είτε θα έχουν κάποια αδράνεια, είτε θα κυλήσουν πιο αργά από ό,τι θα ήθελες. Για αυτό χρειάζεται περισσότερη προσοχή από πλευράς σου στον τομέα αυτόν. Παράλληλα, τα οικογενειακά ζητήματα απαιτούν κομμάτι από τον χρόνο σου. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι και τις 10 του μήνα, μάχεσαι να ισορροπήσεις τις δικές σου ανάγκες με εκείνες των γύρω σου. Κάποιες φορές ίσως νιώσεις προβληματισμένος, όσον αφορά την ενέργεια που πρέπει να αφιερώσεις σε υποθέσεις τρίτων. Εξ ορισμού αγαπάς την ανεξαρτησία σου και θέλεις να κινείσαι αυτόνομα, όμως, θα κληθείς να δείξεις προσαρμοστικότητα για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Θέματα συνεργασίας και κοινωνικής συναναστροφής θα σε απασχολήσουν, έτσι ώστε να κάνεις καλύτερες τις σχέσεις σου με τους άλλους. Τον μήνα αυτό φαίνεται ότι θα ξεφύγεις από το «εγώ» και θα ασχοληθείς και με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν για να επιλύσεις ζητήματα, να βελτιώσεις καταστάσεις, να εξελίξεις σχέσεις

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα νέα για την αισθηματική σου ζωή είναι χαρούμενα. Ο τομέας αυτός αποκτάει αρμονία και μεγαλύτερη ευαισθησία. Με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο, έχεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου και την σχέση σου με τον σύντροφό σου στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος. Ίσως υπάρξουν διαφωνίες για διάφορα ζητήματα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες της ανασυγκρότησης. Σε κάθε αλλαγή υπάρχει αντίδραση, οπότε μην σκας για την κάθε μικρή σύγκρουση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα δημιουργήσει αναταράξεις στην ζωή των δεσμευμένων, όπως επίσης μπορεί να φέρει και μια εγκυμοσύνη. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, ο μήνας αυτός λειτουργεί προπαρασκευαστικά για να καταφέρεις να βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σου επιτρέψει να δεσμευτείς με ουσία και υπευθυνότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά προμηνύουν προκλήσεις που απαιτούν τον δικό τους χρόνο προκειμένου να ξεπεραστούν. Ο Ουρανός, πλανήτης της καριέρας σου, κινείται ανάδρομα με αποτέλεσμα να μην βοηθάει στην ολοκλήρωση των επαγγελματικών σου θεμάτων. Μάλλον καθυστερήσεις φέρνει και αδράνεια. Προσωρινές αναστατώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου όμως, τα νέα είναι καλά. Θα βρεις τον τρόπο να επινοήσεις λύσεις που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. Επίσης, είναι στιγμή που μια καλή ιδέα μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για να κερδίσεις χρήματα, περισσότερα από το μέσο όρο. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ,επίσης, ρόλο στα οικονομικά σου κέρδη. Με κάποιον τρόπο λειτουργεί καταλυτικά και σε βοηθάει να βγάλεις χρήμα

Δίδυμοι

ια εσένα που είσαι Δίδυμος, ο μήνας Ιούλιος αναμένεται καλός όσον αφορά σε θέματα υγείας, οικονομικών και συζυγικών υποχρεώσεων. Βέβαια, θα πρέπει να ξεχάσεις για λίγο τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ο μήνας αυτός δεν σε βοηθάει να κάνεις μεγάλα βήματα στον τομέα αυτό, οπότε μάλλον συντηρητικά θα κινηθεί. Ό,τι αφορά στις δικές σου υποχρεώσεις θα είναι στο προσκήνιο. Θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τις δικά σου θέματα, για αυτό φαίνεται ότι θα υπάρξει η ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια από τρίτους, πράγμα που θα είναι πολύ βοηθητικό. Με τον Ερμή στον Λέοντα η γοητεία σου θα είναι έντονη και θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Ο δυναμισμός σου όμως, φαίνεται να περιορίζεται από την ανάδρομη πορεία του ,από τις 26 και μετά. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να βιώσεις στιγμές αναποφασιστικότητας και εσωτερικής διαμάχης. Δείξε ανοχή και μην προσπαθείς να διατηρείς πάντα τα ηνία σε ό,τι συμβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Όσον αφορά στα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να έχεις ιδιαίτερη δυσκολία να συνυπάρξεις με το άλλο σου μισό ή να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το άλλο σου μισό. Βέβαια, ο μήνας αυτός δεν είναι ένας από αυτούς που μπορείς να πάρεις εύκολα την μεγάλη απόφαση για να προχωρήσεις με δέσμευση ή επισημοποίηση. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κατά το ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 10 που η Αφροδίτη παραμένει στον Λέοντα, έχεις την τάση να επιβάλλεσαι στον σύντροφό σου και να γίνεσαι χειριστικός. Από εκεί και πέρα θα μπεις σε μια πιο ήρεμη κατάσταση και θα μπορέσεις να συνυπάρξεις πιο ομαλά μαζί του, χαλαρώνοντας την έντονη επιρροή σου επάνω του. Φρόντισε να απολαύσεις τις ημέρες που έρχονται και να βάλεις σε τάξη πράγματα και καταστάσεις που είναι ασαφείς στη σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούλιος για εσένα θα είναι ουδέτερος όσον αφορά στην εργασία. Με τον ανάδρομο Κρόνο, δεν αναμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις ή απρόοπτα. Μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο αυτό για να οραματιστείς το μέλλον της καριέρας σου και να φτιάξεις τα σχέδιά σου, έτσι ώστε να είσαι έτοιμος για δράση μόλις η θέση των πλανητών το επιτρέψει λίγο αργότερα. Είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις τα φώτα σου σε άλλους, έτσι ώστε να τους βοηθήσεις με τα επαγγελματικά τους αδιέξοδα. Παράλληλα, η αγορά κάποιου παγίου είναι ένα σενάριο που θα σε προβληματίσει και είναι πιθανό να προχωρήσεις τελικά κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχει στενότητα και οι απαιτήσεις θα είναι αρκετές. Όμως, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα με εναλλακτικούς τρόπους. Εξάλλου, έχεις ένστικτο που σε οδηγεί σε εναλλακτικούς δρόμους και μέσω αυτών έχεις την δύναμη να επηρεάσεις τρίτους να δημιουργήσουν πλούτο. Οι φίλοι και οι κοινωνικές σου επαφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα οικονομικά σου, χάρη στην καθοριστική τους συμβολή.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό προμηνύει θετικό πρόσημο για την εργασία και τα οικονομικά. Εξίσου, καλά είναι τα νέα και για την αισθηματική σου σχέση. Για την ακρίβεια ο μήνας αυτός αναμένεται να είναι ένας από τους καλύτερους του έτους για εσένα. Αυτό θα συμβεί γιατί θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα στο ζώδιό σου και αρκετοί πλανήτες θα κάνουν το πέρασμά τους από εκεί, με προεξέχοντα τον Ήλιο. Θα είσαι σε θέση να επιτύχεις τους προσωπικούς σου στόχους και να βοηθήσεις στην οικονομική σου ανάπτυξη και ευημερία, χάρη στην αυξημένη ενεργητικότητα και την γρήγορη σκέψη. Η κοινωνική σου δράση και γοητεία θα βρίσκονται σε καλά επίπεδα και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά ως προς τις επιδιώξεις σου. Ωστόσο, έχε κατά νου ότι και η βοήθεια τρίτων θα είναι εξίσου σημαντική, οπότε μην αφήνεις τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι έξω από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ, φίλε Καρκίνε, που ήδη έχεις μια σχέση ή είσαι παντρεμένος, τον μήνα αυτό θα βιώσεις την σύμπνοια των απόψεων μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Οι επιδιώξεις μοιάζουν να είναι κοινές στη βάση τους, παρά τη διαφορετικότητα μεταξύ σας. Έτσι, θα υπάρχει κατανόηση και κοινή πλεύση. Τί καλύτερο για να υπάρξει ηρεμία και σταθερότητα στο σπίτι; Οι επαγγελματικές επιδιώξεις εμπλέκονται με τα αισθηματικά και φαίνεται ότι ο σύντροφός σου θα είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος στον αγώνα που κάνεις για να επεκτείνεις την καριέρα σου. Εσύ που είσαι μόνος δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να εμπλακείς συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο, αρκεί να βρεις τα κοινά σημεία επαφής. Φαίνεται ότι η αγάπη μπορεί να βρεθεί σε μέρη που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και την πνευματική ανάπτυξη. Ίσως η τύχη σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βλέπετε από την ίδια γωνιά τη ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η επαγγελματική ανάπτυξη τον μήνα αυτό έρχεται μέσα από την γνώση, την εκπαίδευση, την πρόοδο. Ο μήνας είναι ιδανικός για να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή κάποια σύντομη εκπαίδευση σχετική με το αντικείμενο εργασίας σου. Θα σου δώσει σημαντική βοήθεια να επιτύχεις τους στόχους σου, για αυτό αν σου τύχει μια τέτοια ευκαιρία μην την προσπεράσεις αψήφιστα. Οι αγορές που θα κάνεις τον μήνα αυτό θα είναι άκρως συμφέρουσες, ενώ τα κέρδη σου φαίνεται ότι θα είναι σημαντικά αυξημένα. Θέματα οικονομικά, επενδυτικά ή παρόμοιας φύσης που δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη, τον μήνα αυτό θα καταφέρεις να τα αποσαφηνίσεις και να ξέρεις που πατάς. Οι επενδύσεις θα είναι επικερδείς, ενώ είναι φρόνιμο να συμμετάσχεις σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Αν ασχολείσαι με τα επιχειρηματικά, το κέρδος έρχεται μέσα από την τεχνολογική καινοτομία, για αυτό μην τσιγκουνεύεσαι χρήματα που χρειάζεται να δώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, οι προβλέψεις για εσένα μιλούν για έναν μήνα εξελίξεων όσον αφορά στις σχέσεις, την υγεία και των οικονομικών. Η δουλειά σου θα βρίσκεται σε μια πιο πιεστική κατάσταση καθώς διανύεις μια δημιουργική περίοδο. Βέβαια τα ζητήματα της οικογένειας, καθώς και οι συναισθηματικές σου ανάγκες φαίνεται ότι θα κερδίζουν την μάχη έναντι των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Έχεις την ανάγκη να στραφείς σε πιο ουσιαστικά θέματα και να μην αναλωθείς μόνο σε θέματα δουλειάς. Η διασκέδαση και η ευχαρίστηση θα έχουν προτεραιότητα, οπότε τον μήνα αυτό δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις ούτε μια ώρα υπερωρία! Οι προσωπικές σου ανάγκες θα είναι σε καλή ισορροπία με τις ανάγκες των άλλων, οπότε δεν θα χρειαστεί να διαλέξεις μεταξύ αυτών των δύο. Όσον αφορά στην αυτοπεποίθησή σου, μάλλον είναι περιορισμένη τον μήνα αυτό και δείχνεις έντονα την ανάγκη να σε στηρίξουν οι δικοί σου άνθρωποι. Μη ντραπείς να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου, καθώς είναι υπαρκτή και πρέπει κάπου κάπου να εκφράζεται και αυτή. Παράλληλα, πολλές επιτυχίες έρχονται χάρη στις καλές δημόσιες σχέσεις σου, στις οποίες ασκείς γοητεία και έντονη επίδραση προς όφελός σου. Χάρη στην ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από τον Αιγόκερω, κάποιες στιγμές θα νιώσεις την αδράνεια στα πράγματα και η ηρεμία θα κατακλύζει τις ημέρες σου. εκμεταλλεύσου τες για ξεκούραση και μην βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αγάπη θα έχει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου τις ημέρες αυτές και ειδικά από τις 23 και μετά που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα είναι όχι απλά καλή, αλλά και διασκεδαστική. Είναι η τάση αυτή που βγαίνει από μέσα σου και έχεις την ανάγκη να βιώσεις τις ουσιαστικές στιγμές της ζωής. Εσύ που είσαι μόνος, είσαι σε θέση να σαγηνεύσεις, να πλανέψεις τους γύρω σου και τελικά να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Η γοητεία σου θα είναι έντονη και η λάμψη σου δεν θα κρύβεται. Έτσι, με μια παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη μπορείς να κάνεις πράξη αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Φρόντισε μόνο να προσέξεις την ανάδρομη πορεία του Ουρανού, που σε κάνει ανήσυχο και επιφυλακτικό ως προς την ανάγκη σου να συνάψεις μια καινούρια σχέση ή να εμπλακείς συναισθηματικά σε κάτι νέο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά ο μήνας αυτός φέρνει αλλαγές, καθώς η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον Ήλιο που είναι πλανήτης άρρηκτα συνδεδεμένος με τα επαγγελματικά σου. Το περιβάλλον εργασίας αναμένεται να υποστεί αλλαγές και τροποποιήσεις. Αν ασκείς την επιχειρηματικότητα είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις εμπόδια με θέματα διαχείρισης προσωπικού, για αυτό δείξε πνεύμα συνεργασίας. Ως προς τα οικονομικά, ο μήνας αυτός θα είναι ενθουσιώδης. Ο Ερμής πραγματοποιεί θετικές όψεις και σου χαρίζει επικερδείς οικονομικές προοπτικές μαζί με απρόσμενο και «ζεστό» χρήμα! Πρόσεξε μόνο, γιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να σπαταλήσεις τα χρήματα αυτά για προσωπικές απολαύσεις. Η κατάσταση αλλάζει από τις 28 και μετά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις οικονομικές σου συναλλαγές, οι οποίες απαιτούν φρονιμότητα. Είναι στιγμή να βρεις την «χρυσή τομή» μεταξύ εσόδων και εξόδων, αν θέλεις το μέλλον να είναι ικανοποιητικό!

 

Παρθενος

Οι προβλέψεις για εσένα, φίλε Παρθένε, λένε ότι τα οικονομικά ζητήματα, καθώς και τα θέματα υγείας θα κυμανθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Όμως τα ζητήματα καρδιάς θα χρειαστούν χρόνο και ενέργεια για να τα διαχειριστείς και να κρατήσεις την αρμονία στον τομέα αυτό. Παράλληλα, οι προσωπικές σου υποθέσεις που έχουν να κάνουν με εσένα ως άτομο, ως μελλοντική ανάπτυξη, θα σε απασχολήσουν αρκετά και θα κληθείς να βρεις εναλλακτικές στην πορεία σου. Το καλό είναι ότι θα λειτουργήσεις αρκετά ανεξάρτητα και δεν θα έχεις την ανάγκη να συμβιβαστείς ή να συνεργαστείς με πρόσωπα που δεν θέλεις. Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στις 26, κινούμενος ανάδρομα, θέση που φωτίζει την πνευματική σου πλευρά. Η γενναιοδωρία σου έχει ανάγκη να εκφραστεί με στόχο να αγγίξεις τα ιδανικά σου. Χάρισε την βοήθειά σου, υλική και πνευματική, και άφησε την εξύψωση του πνεύματος να σε οδηγήσει σε ξεχωριστά μονοπάτια ανάπτυξης και ικανοποίησης. Βοήθησε εκείνους που σου το ζητούν και η ανταμοιβή σου θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητική!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός θα είναι πιο απαιτητικός από ό,τι συνήθως. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα είναι πιεστική και θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Υπάρχει αβεβαιότητα και σύγχυση στην ατμόσφαιρα που καλείσαι μέσα από την στάση σου να τις απομακρύνεις. Φαίνεται ότι δεν θα υπάρχουν κατά μέτωπο συγκρούσεις, αλλά δεν θα υπάρχει και ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα. Μάλλον μια αδρανής κατάσταση θα επικρατήσει που δε θα σου προκαλεί ενθουσιασμό. Οι νέες γνωριμίες δεν φαίνεται να προκύπτουν εύκολα, για εσένα που είσαι μόνος, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργεί ουδέτερες και μέτριες καταστάσεις. Περισσότερο επιδιώκεις την συνύπαρξη με φίλους, με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις τις αισθηματικές σου ανησυχίες, παρά έχεις την τάση να κάνεις ένα βήμα για να πλησιάσεις ένα νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι προκλήσεις στην επαγγελματική σου ζωή δεν φαίνεται να σε πτοούν και σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι ικανές να κάμψουν την επαγγελματική σου πορεία. Οι στόχοι στον τομέα αυτό είναι σημαντικοί και θα μπορέσεις εύκολα να κινηθείς προς αυτούς, χάρη στο ευνοϊκό επαγγελματικό σκηνικό. Τα οικονομικά σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Μέσα από το ένστικτο, το όνειρο και την διαίσθηση κάνεις έξυπνες και εύστοχες επιλογές που σε οδηγούν στον στόχο. Μην φοβηθείς να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή που σε κατευθύνει. Παράλληλα, θα κληθείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν στον σύντροφό σου και να κάνεις ό,τι μπορείς για να τις φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Με κάποιον τρόπο φαίνεσαι υπεύθυνος για αυτές και δεν θα έχεις την δυνατότητα να τις αποφύγεις, οπότε συνέχισε να «παίζεις» όσο καλύτερα μπορείς!

Ζυγός

Μετά τις 10 του μήνα που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό, η υγεία και η γενικότερη διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά. Μην υπολογίζεις, όμως, μόνο στην πλανητική εύνοια και φρόντισε τον εαυτό σου χωρίς να τσιγκουνεύεσαι τα χρήματα αν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης, από τις 10 Ιουλίου που η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, θα νιώσεις την επιρροή της και η ανακούφιση σε θέματα που σε ανησυχούσαν θα σε ικανοποιήσει. Θα επανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και το χαμόγελό σου. Η γενικότερη συμβουλή του μήνα είναι να διατηρήσεις την ανεξάρτητη στάση και να μην αφήσεις τους φίλους να κατευθύνουν τις επιλογές σου και ειδικά στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης που κυβερνάει τις σχέσεις σου βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη πορεία και επηρεάζεται τα ζητήματα καρδιάς και εμπλέκεται σε έντονες εκφάνσεις. Οπότε δεν είναι παράδοξο να δεις τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το άλλο σου μισό να γίνονται τεταμένα ή ακόμη και να ειπωθούν λόγια που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα. Οι αποφάσεις όσον αφορά το άμεσο μέλλον σου σού δημιουργούν πονοκέφαλο και ειδικά εκείνες που αφορούν στα χρήματα ή τις πηγές χρηματοδότησης. Για αυτό πρόσεξε πολύ τον τρόπο που αφήνεις τα οικονομικά να εμπλέκονται στην σχέση σου. Με το πλανητικό σκηνικό ως έχει σου προτείνεται να προσπαθήσεις να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια με το άλλο σου μισό, να διασκεδάσεις και να κάνεις μαζί του πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις πραγματικά. Η Αφροδίτη –κυβερνήτης σου- τον μήνα αυτό δημιουργεί αρμονικές όψεις με σημαντικούς πλανήτες που σου επιτρέπουν να λύσεις μια σειρά από χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την πίστη, τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια. Είναι ιδανική στιγμή για να δώσεις «άφεση» και να ζητήσεις και εσύ από την πλευρά σου την συγχώρεση, μιας και «ευαίσθητες πληροφορίες» θα βρουν τον δρόμο προς αποκάλυψη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα επαγγελματικά σου και την φήμη σου στον χώρο αυτόν, βοηθώντας σε να ξεχωρίσεις και να τακτοποιήσεις μακροπρόθεσμα πρότζεκτς. Θα συναντήσεις ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας με πρόσωπα και οργανισμούς με μεγάλη επιρροή, αλλά οι δεσμεύσεις αυτές πρέπει να γίνουν με πολλή προσοχή και φρόνιμη σκέψη. Κάποια ατομικά εγχειρήματα ίσως έρθουν σε σύγκρουση με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις σε συνεργασίες. Πρέπει να είσαι υπομονετικός και επίμονος με αυτό που θέλεις να πετύχεις. Μην καταθέτεις τα όπλα ακόμη και αν πιεστείς πολύ. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες με την οικογενειακή ζωή, καθώς οι επαγγελματικές σου ανησυχίες επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή τις ημέρες αυτές. Η μερική Έκλειψη Σελήνης στις 13 στον Καρκίνο, σηματοδοτεί κρίσιμες στιγμές για την καριέρα σου, είτε καλές , είτε θετικές, ανάλογα με την πορεία που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν έχεις κοπιάσει ανταμείβεσαι, αν όχι… Με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά τις 10 του μήνα, τα οικονομικά σου ανακάμπτουν και ευνοούνται. Έχεις δρόμο ακόμη για να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση στον τομέα αυτόν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η πίεση που νιώθεις από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειας διαταράσσουν την πνευματική σου ισορροπία. Ο Άρης κινούμενος ανάδρομα προκαλεί τεταμένο περιβάλλον. Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο στις 10 του μήνα, κάνοντάς σε πιο κοινωνικό και στρέφοντάς σου τη ματιά στο μέλλον. Στις 26 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, τονίζοντας το γεγονός ότι θα ήταν καλύτερα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την πίστη και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν μυστικά ή πλέον να έρθει στην επιφάνεια η αλήθεια που βιώνεις και δεν τολμάς να εκφράσεις. Κάποιες σχέσεις έχουν ένα τέλος και αυτό έφτασε! Το τέλος δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις δίνει και την λύτρωση! Η συμβουλή του μήνα για εσένα αφορά στα επαγγελματικά και σου εφιστά την προσοχή. Τί είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις προκειμένου να προχωρήσει η καριέρα σου;

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούλιος σε βρίσκει σε μια ρομαντική κατάσταση που το όνειρο κυριαρχεί και σε κάνει να ταξιδεύεις σε ξεχωριστά μονοπάτια. Το άλλο σου μισό, από την άλλη, φαίνεται να διανύει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, έναν δρόμο πιο τραχύ! Το πρώτο δεκαήμερο αναμένεται πιο έντονο με συχνές διαφωνίες. Ίσως οι γονείς να εμπλέκονται αρκετά στην αισθηματική σου ζωή, προκαλώντας δυσφορία στο άλλο σου μισό. Ίσως πάλι θέματα σχετικά με ακίνητα να δημιουργούν θλίψη και διαφωνίες μέσα στην σχέση. Αυτό που αξίζει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να δεις και την οπτική του συντρόφου σου δείχνοντας ένα πρόσωπο πιο ευέλικτο και με περισσότερη κατανόηση. Με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 10, η σχέση ανακτά την ζωντάνια και την φλόγα της. Το διάστημα αυτό πρέπει να κάνεις την κίνηση να ανοιχθείς στο ταίρι σου και να επικοινωνήσεις περισσότερο. Δώσε την ελευθερία που χρειάζεται και δείξε του τις προθέσεις που έχεις μέσα από τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνος, η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και σου χαρίζει την ευκαιρία να βιώσεις μια νέα περιπέτεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, η επαγγελματική σου ζωή θα είναι έντονη και θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλο κομμάτι από την ενέργειά σου για να καταφέρεις τα σχέδιά σου. Είναι πιθανό να οδηγηθείς στο συμπέρασμα ότι είναι σκληρό πολλές φορές και δύσκολο να εκφράσεις το στίγμα σου μέσα στις συνεργασίες ή στους ανώτερους. Είναι καλή περίοδος για να εξερευνήσεις νέα επαγγελματικά εδάφη, να μελετήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε κάνουν να κοιτάς κοντόφθαλμα το μέλλον. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα, πρέπει να αξιολογήσεις εκ νέου τις βάσεις στις οποίες στηρίζεις την καριέρα, την φήμη ή την επιχείρησή σου. Αναλογίσου, οι προσπάθειές σου είναι αποδοτικές; Τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο τελικά; Στα οικονομικά δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς τα έσοδα έρχονται μόνο από τα χρήματα που κερδίζεις από το επάγγελμά σου.

Τοξότης

Η κινητικότητα σου αυξάνεται σημαντικά τον φετινό Ιούλιο ο χρόνος κυλά γρήγορα και συχνά οι εξελίξεις στο παρασκήνιο της ζωής σου κινούνται γρηγορότερα από ότι εσύ. Ο Ερμής σε καλεί να υπερασπίσεις τα κεκτημένα και τα συμφέροντα σου, αλλά απόφυγε να πάρεις θέση μάχης απέναντι σε εκείνους που μπορεί, να αξίζουν ένα πόλεμο, αλλά δεν συμφέρει να τον κάνεις την δεδομένη στιγμή. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 και μετά θα σε κάνει να νιώθεις κουρασμένος γι αυτό το λόγο θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες για να επεκτείνεις αποτελεσματικά τις δραστηριότητες σου. Η δυναμικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα είσαι σε εγρήγορση για να προλάβεις τις εξελίξεις, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για το συμφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως προσπάθησε τον Ιούλιο να κινηθείς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και να θυσιάσεις περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι και την παρέα του συντρόφου σου. Η Αφροδίτη από τις 10 του μήνα και μετά στην φιλική για εσένα Παρθένο θα σε κάνει πιο κοινωνικό από τα συνηθισμένα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να λύσεις πολλά από τα θέματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και δημιουργούν ψυχρότητα μεταξύ σας. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα θα σου ανοίξει τους δρόμους για να συναντηθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους πιο κοντά στα θέλω και τις ανάγκες σου. Μην μένεις απαθής στις διεκδικήσεις τους και φρόντισε να βάλεις στην άκρη τις αναστολές και τις φοβίες σου. Ο έρωτας καραδοκεί!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και θα αγγίξεις την επιτυχία! Το δεύτερο μισό του Ιουλίου θα έχεις κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι ότι ο Ιούλιος είναι καλός για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ένα από τα ισχυρότερα φαινόμενα του μήνα είναι η Νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεάσει την εσωτερική σου ισορροπία και θα φέρει στην επιφάνεια πάθη και αδυναμίες. Είναι στιγμή που πρέπει να τα πεις με τον εαυτό σου και να αναλογιστείς κατά πόσο επιτρέπεις στον εαυτό σου να αναλωθεί σε διάφορες καταστάσεις χωρίς κανένα όφελος. Κάποια σχέση, αισθηματική ή φιλική, έχει έρθει η ώρα να δει το τέλος της. Είναι τόσο μπερδεμένη που δεν αξίζει πλέον να παλεύεις τόσο πολύ! Στις 10 του μήνα, ο Δίας ανακτά την ορθή του πορεία από τον Σκορπιό και σε βοηθάει να ανακαλύψεις τις εσωτερικές πηγές δύναμης που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις και να σημειώσεις πρόοδο με τους στόχους σου. Η συμβουλή του μήνα για εσένα αφορά στα οικονομικά και σε συμβουλεύει να προγραμματίσεις τα πράγματα προσεκτικά και να σκεφτείς μακροπρόθεσμα. Απόφυγε τις μεγάλες αποφάσεις στον τομέα αυτό και ανάβαλε τις σχετικές διαπραγματεύσεις, τουλάχιστον προς το παρόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ιούλιος φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει λίγο με τα αισθηματικά σου. Ο Άρης κινείται ανάδρομα και μπλοκάρει τον τομέα της επικοινωνίας και της συνειδητοποίησης. Παράλληλα, ο Ερμής, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο τέλος του μήνα και κατά το πρώτο μισό του μήνα εμπλέκεται σε καταστάσεις έντασης. Οπότε όπως βλέπεις το πλανητικό σκηνικό σου δυσκολεύει το δρόμο και κάνει όλο και πιο δύσκολο για εσένα να βρεις κοινά σημεία επικοινωνίας για εσένα και το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, δεν θα είναι εύκολο να πλησιάσεις οποιονδήποτε θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα στοχεύοντας την καρδιά του. Παρά τις όποιες προσπάθειες τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευνοϊκά. Αξιοποίησε τον μήνα αυτό για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου. Μαθαίνοντας εσένα, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου και καταλήγεις να ελέγχεις τα δύσκολα με επιδεξιότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται ανάδρομα και επηρεάζουν την οικονομική σου κατάσταση. Το αποτέλεσμα θα είναι να βιώσεις μια σειρά καθυστερήσεων και δυσκολιών για να διατηρήσεις το εισόδημά σου. Ίσως νιώσεις ότι οι προσπάθειες δεν αναλογούν στο αποτέλεσμα και αυτό σε κουράζει. Δεν θα είναι έκπληξη να δεις καθυστερήσεις σε πληρωμές ή στο να λάβεις κάποια κεφάλαια. Είναι καλή στιγμή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα σχετικά με χρήματα, να σκεφτείς σοβαρά τις πηγές σου και τις δεξιότητές σου και να αναλογιστείς αν και κατά πόσο τις αξιοποιείς για να κερδίσεις ή να εδραιώσεις την υλική ανεξαρτησία σου. Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 10, μια θέση από την οποία σε βοηθάει να βελτιώσεις την κοινωνικοεπαγγελματική σου θέση. Το πρώτο δεκαπενθήμερο τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα στην δουλειά και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, με μακροπρόθεσμη ισχύ, μάλιστα!

Υδροχόος

Τον φετινό Ιούλιο θα αναδιοργανωθείς συναισθηματικά και οικονομικά. Αλλάζει το σκηνικό στο περιβάλλον που κινείσαι, είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου, ενώ ο Ερμής που θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 θα φέρνουν στο προσκήνιο νέους ανθρώπους και ιδέες. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 και μετά η εργασία σου θα βοηθήσει να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Σχέσεις και συνεργασίες ακολουθούν μία πορεία γεωμετρικής προόδου, η οποία φτάνει σε ένα κρεσέντο στις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και κινδυνεύει λίγο να σε τρελάνει… με την καλή έννοια. Από εκεί και μετά, διατήρησε ένα μέτρο παντού και φρόντισε να εξασφαλίσεις και λίγη ξεκούραση για τον εαυτό σου, γιατί οι ρυθμοί που θα κινείσαι θα είναι εξαντλητικοί!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο φετινός Ιούλιος για εσένα. Πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις, που ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Οι απαιτήσεις αυτών που αγαπάς αυξάνονται και ως ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν και ιδιαίτερα. Το δεύτερο μισό του μήνα θα περάσεις πιο εύκολα την άποψη σου. Ωστόσο πρόσεξε να μην εμμένεις σε προβλήματα που εμφανίζονται τώρα και μην προκαλέσεις ρήξεις. Τόσο αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, όσο και των αδέσμευτων, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 οι σχέσεις σου θα γίνουν  πιο αρμονικές, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδιά σου. Με Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 στον Λέων μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, θα δεις κάποιες προσδοκίες σου, που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις, να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένεις. Από εκεί και μετά λόγω της ανάδρομης πορείας του μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή.

Ιχθείς

Ο Ιούλιος φέρνει εξελίξεις στην οικογενειακή και στην κοινωνική σου ζωή. Με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 θα γίνεις πιο αποφασιστικός και συνεργάσιμος.  Με την Αφροδίτη από τις 10 αι μετά στην Παρθένο τα πράγματα είναι έντονα και έχουν την ομορφιά τους. Στις 13 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φρόντισε να μην βιαστείς στις επιλογές που θα κάνεις και προπάντων μην αφήσεις το χρόνο να φεύγει, χωρίς να προσθέσει κάτι θετικό στην εξέλιξη της σχέσης σου. Ζυμώσεις στην βάση της δουλειάς σου, καλλιεργούν ένα συνδυασμό αγωνίας, περιέργειας και αισιοδοξίας που θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ωστόσο κάποια νευράκια θα είναι αναπόφευκτα, αλλά μην πτοηθείς γιατί θα είναι περαστικά. Ο Δίας που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις και θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η θέση του Ερμή στο Λέων – τουλάχιστον μέχρι τις 26 που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα σε βοηθήσει ουσιαστικά να φέρεις την σχέση σου εκεί που θέλεις. Όλο το μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στον σύντροφο σου για να είναι ευτυχισμένος. Τις ημέρες που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο από τις 10 και μετά θα κάνεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις την διάθεση σου στο χώρο του σπιτιού. Και αν ακόμη βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου, μην μένεις άπραγος, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στον επαγγελματικό σου τομέα, αυτό το μήνα. Στο ξεκίνημα του θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου, γι αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια αλλά να προωθήσεις τις ιδέες σου, να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείς την πληρότητα που ήλπιζες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Λέων μπορείς να τονώσεις τα οικονομικά με κάποιες έξτρα εργασίες που θα προκύψουν