Πτώμα γυναίκας στο Μιτσερό – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Πτώμα γυναίκας στο Μιτσερό – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή γύρω στις 15:00 σε φρεάτιο, σε βάθος περίπου 20 μέτρων, στο παλιό λατομείο Κοκκινογιάς στο Μιτσερού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πτώμα βρισκόταν στο στάδιο σαπουνοποίησης, δεμένο χειροπόδαρα. Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, η ταυτοποίησή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Σήμερα θα γίνει νεκροτομή στη σορό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σήμερα η Αστυνομία θα πραγματοποιήσει νέες εξετάσεις στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το πτώμα εντόπισαν τουρίστες που είχαν μεταβεί στο λατομείο για φωτογράφιση.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για εξετάσεις, αποκλείοντας την περιοχή. Τελικά το πτώμα ανασύρθηκε από το φρεάτιο λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ετοιμαστεί κατάλογος με τα ελλείποντα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, ενώ έχουν βγει από το αρχείο και ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες.