Ρόδος: Και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης Ελένης;

Ρόδος: Και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης Ελένης;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο προκύπτουν σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ δύο μάρτυρες άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία φέρεται να έχει κάνει μια γυναίκα που είδε το λευκό βαν το βράδυ της δολοφονίας.

Ανάλογη κατάθεση φέρεται να έχει κάνει και ένα τρίτο άτομο στο λιμεναρχείο.

Στο μεταξύ, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της άτυχης κοπέλας ότι στο νησί της Ρόδου δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια.

Καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών

Ο πατέρας της 21χρονης, που δολοφονήθηκε στο νησί, έκανε λόγο από τη δική του μεριά για κυκλώματα που δρουν στη Ρόδο και εκμεταλλεύονται απειλώντας κοπέλες που φοβούνται να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον εφιάλτη που ζουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, “στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα”. Σημειώνεται πως φίλοι της νεαρής σε δηλώσεις τους σε τηλεοπτική εκπομπή έκαναν λόγο και για παλαιότερο βιασμό που είχε υποστεί η κοπέλα τον οποίο είχε καταγγείλει στην αστυνομία. Από το τοπικό ΑΤ ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.