Σαλαμίνα: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Μαργκάσα

Σαλαμίνα: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Μαργκάσα

Ο Μαργκάσα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Σαλαμίνας για τα επόμενα δυο έτη. Ο Πορτογάλος κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και σε πολύ λίγο θα υπογράψει στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας. 

Όλες οι εκκρεμότητες του με την Ομόνοια επιλύονται σήμερα και μένει η τυπική ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας από το τριφύλλι.

αποχωρήσει από την Ομόνοια μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια. Βρισκόταν στην ομάδα της Λευκωσίας από το 2011. Κατέγραψε συνολικά 208 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ομόνοια, στα εφτά χρόνια παρουσίας του στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Μαργκάσα κατέκτησε με την Ομόνοια ένα κύπελλο και ένα Super Cup.

Ο Μαργκάσα, ο οποίος κλείνει τα 33 την προσεχή Τρίτη, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στη λίστα των ανέργων καθώς ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες για την απόκτηση του. Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ. Αμέσως μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του με την Ομόνοια, αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις για το μέλλον του Πορτογάλου, ο οποίος εξετάζει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει ενώπιον του.