ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ BLUE AIR ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙΔΙ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ BLUE AIR ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙΔΙ 2019

Η Blue Air ανακοινώνει εκ νέου τη συμμετοχή της στην Έκθεση Ταξίδι 2019, ανανεωμένη και με πιο συχνές πτήσεις, προσφέροντας περισσότερα στον Κύπριο ταξιδιώτη.  Μπορείτε να μας βρείτε μας στο περίπτερο 128 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης κατά το τριήμερο 3 – 5 Μαίου, για να νιώσετε την εμπειρία της Blue Air, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και να ανακαλύψετε τους λόγους που μας κατέστησαν μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη!

Η Blue Air προσφέρει 13 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα, 6 για Θεσσαλονίκη και 8 για Βουκουρέστι, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 5 πτήσεις προς Μπέρμιγχαμ και 4 για το κοσμοπολίτικο Λονδίνο. Επιπλέον, η Blue Air προσφέρει επιλογές ταξιδιών σε περισσότερα από 100 δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη μέσω Βουκουρεστίου.

Κατά την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο, οι ναυλωμένες πτήσεις θα σας μεταφέρουν στα Χανιά, την Κω και τη Βαγδάτη προσφέροντας υψηλής ποιότητας εμπειρία στο σκάφος, συνοδευόμενα πάντοτε με την γνωστή κυπριακή φιλοξενία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Blue Air, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.blueairweb.com ή επικοινωνήστε με τον Γενικό αντιπρόσωπο της Blue Air στην Κύπρο, Orthodoxou Aviation Ltd  στο τηλέφωνο 22 755300 Δευτέρα – Παρασκευή (08.30 – 17.30), μέσω email στο blueair@orthodoxou.com.cy ή μέσω των συνεργατών μας.