ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ!

αρχείο λήψης (6)

«Συναυλίας Αλληλεγγύης» για την οικονομική ενίσχυση των απόρων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών και η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνουν τη διοργάνωση της μεγάλης «Συναυλίας Αλληλεγγύης» με το μουσικό σχήμα του Χρήστου Θηβαίου για την οικονομική ενίσχυση των απόρων φοιτητών του.

Η συναυλία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη, στις 20.30. Το κόστος του εισιτηρίου έχει καθοριστεί: (Ι) για ενήλικες: €12 (προπώληση) και €15 (στην είσοδο), (ΙΙ) για φοιτητές/μαθητές άνω των 12 ετών: €8 (προπώληση) και €10 (στην είσοδο), και (ΙΙΙ) για παιδιά κάτω των 12 ετών: €5.

Τόσο το Σωματείο, η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας όσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, προσβλέπουν στην ενεργό συμμετοχή όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας, του νεαρού κόσμου αλλά και του κοινού, σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η επιτυχία της οποίας θα ενισχύσει ουσιαστικά το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών, αλλά και θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η κυπριακή κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στο  τηλέφωνο 22894021 (8:00π.μ. – 2:00μ.μ.) ή μέσω e-mail στο fm@ucy.ac.cy.

πηγή: timeoutcyprus.com