Σκόνη, βροχές και καταιγίδες στο σημερινό “μενού” του καιρού

Σκόνη, βροχές και καταιγίδες στο σημερινό "μενού" του καιρού

Bροχές και καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι τιµές της οποίας θα αυξοµειώνονται.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, παραµένοντας, όµως, κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.