Στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών η Ντέμι Λοβάτο

Στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών η Ντέμι Λοβάτο

Κατέρρευσε στην 8 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς

Σταθερή χαρακτηρίζεται από τα διεθνή ΜΜΕ η κατάσταση της Ντέμι Λοβάτο, που μεταφέρθηκε εχθές εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η Αμερικανίδα ποπ σταρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην 8 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς. Την 25χρονη εντόπισαν έγκαιρα, για καλή της τύχη, φίλοι της, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ένας αστυνομικός επιβεβαίωσε στο TMZ ότι οι φίλοι της νεαρής τραγουδίστριας της χορήγησαν Narcan όταν την βρήκαν. Το συγκεκριμένο φάρμακο χρησιμοποιείται για την ανάνηψη ατόμων που έχουν πάρει υπερβολική δόση οπιοειδών, και τα άτομα αυτά το είχαν πιθανότατα προμηθευτεί γνωρίζοντας για το πρόβλημα εθισμού της Ντέμι.

Η απόφαση να το χρησιμοποιήσουν άμεσα ήταν και εκείνη που της έσωσε τη ζωή.

Αν και τα σενάρια κάνουν λόγο για χρήση ηρωίνης από την νεαρή τραγουδίστρια, η ίδια η Ντέμι Λοβάτο αρνήθηκε να αποκαλύψει στους τραυματιοφορείς ποια ακριβώς ουσία είχε λάβει, ενώ δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες ούτε στο σπίτι της.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, η 25χρονη αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα εθισμού στην κοκαΐνη και τα χάπια Oxycontin.