Τα 5 πιο «άγρια» ζώδια

Τα 5 πιο «άγρια» ζώδια

Το κρεβάτι που «κάνει» ο καθένας μας επηρεάζεται πολύ από τα γούστα, τις προτιμήσεις, τα φετίχ και φυσικά διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Άλλοι είναι πιο ρομαντικοί, άλλοι πιο «άγριοι» και άλλοι κάπου στη μέση. Αυτό συμβαίνει και στα ζώδια. Άλλα είναι πιο παθιάρικα πλάσματα και άλλα πιο ήρεμα. Σήμερα θα σου πω πια είναι τα πιο «άγρια» ζώδια στο κρεβάτι.

Όχι πως οι υπόλοιποι του ζωδιακού είναι ξενέρωτοι, αλλά τα πέντε αυτά έχουν την λίμπιντο τους λίγο παραπάνω ανεβασμένη από ότι οι υπόλοιποι. Το εντυπωσιακό είναι πως δε θα το πάρεις χαμπάρι μέχρι να «πέσεις» στο κρεβάτι μαζί τους. Αν έχω κερδίσει τον ενδιαφέρον σου, πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Ποια ζώδια είναι πιο  «άγρια» στο κρεβάτι

 

Κριός

krios

Ξέρεις πολύ καλά πως ο Κριός είναι δυναμικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και είναι γενικά από τα πιο ατρόμητα αλλά και λογικά ζώδια. Ε, στο κρεβάτι το μόνο που δεν υπάρχει είναι η λογική. Το Κριάρι είναι έτοιμο να ηγηθεί και επί του κρεβατιού, δοκιμάζοντας τρέλες και νέα παιχνίδια που ξέρει ότι θα εξιτάρουν τόσο το ίδιο όσο και τον παρτενέρ του. Μιλάμε για πάθoς και φωτιά στα σεντόνια!

 

Σκορπιός

skorpios

Ακόμα ένα ζώδιο που ναι θα περιμέναμε σίγουρα να δούμε σε αυτή τη πεντάδα. Ο Σκορπιός είναι από τα πιο φλογερά και seχουαλικά ζώδια. Αυτό αποτυπώνεται και στο κρεβάτι του. Υπάρχει ένταση, πάθoς και δεν είναι λίγες οι φορές που θα βγάλει και τα πιο σαδό-μαζoχιστικά του γούστα αν δει ότι σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν αντιληφθείς ότι θέλει κάτι τέτοιο, μη διστάσεις να το προτείνεις γιατί θα φροντίσει να περάσεις τέλεια. Εξοπλίσου με μπόλικη αντοχή γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να σε βγάλει νοκ άουτ στις αντοχές σου.

 

Αιγόκερως

aigokerws

Συγκρατημένος, με όρια και κανόνες ο Αιγόκερως όσον αφορά τη δουλειά του και τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Όταν το θέμα πάει επί του seχ βγαίνει από μέσα του ένα θηρίο έτοιμο να σε διεκδικήσει και να σου δώσει τα πάντα. Το seχ μαζί του είναι πολύ έντονο, άγριο και ανταγωνιστικό. Αν προσπαθήσεις να πάρεις το πάνω χέρι, θα το «μετανιώσεις». Και πίστεψε με θέλεις πολύ να τιμωρηθείς για αυτό!

 

Υδροχόος

idrochoos

Ο Υδροχόος… Αχ, αυτός ο Υδροχόος! Μπορεί να σε «ανάψει» και να σε κάνει να δοκιμάσεις τα πάντα. Ακόμα και πράγματα που δε φανταζόσουν ποτέ ότι θα έκανες στο seχ. Του αρέσει να πειραματίζεται με νέα πράγματα και όσο πιο εξτριμ, τόσο το καλύτερο. Για τον Υδροχόο το seχ είναι καθαρά seχ και όχι ρομαντισμοί. Τους ρομαντισμούς τους αφήνει για τα ραντεβού σας. Μην σε πειράξει που είναι τόσο ωμός στο κρεβάτι, θα δεις πως θα το απολαύσεις και με το παραπάνω!

 

Παρθένος

parthenos

Και στο τέλος της λίστας αφήνω τον Παρθένο. Σίγουρα θα απορείς και εσύ πως ο ξενέρωτος, συνεσταλμένος Παρθένος βρέθηκε σε αυτή τη λίστα. Αχ και να ξερες πως μεταμορφώνεται στο κρεβάτι ο Παρθένος. Άλλος άνθρωπος σου λέω. Του βγαίνουν όλα τα kinky γούστα και τρελαίνεται να χρησιμοποιεί και βοηθήματα στο κρεβάτι σας για να περνάτε διαστροφικά καλά και οι δύο. Φυσικά, απολαμβάνει και λίγο dirty talk στο κρεβάτι οπότε μη φοβηθείς να εκφραστείς ελευθέρα άμα θελήσεις!