Τι κουρτίνες να επιλέξεις ανάλογα τα χρώματα του σαλονιού!

Τι κουρτίνες να επιλέξεις ανάλογα τα χρώματα του σαλονιού!

Το σαλόνι μας αντικατοπτρίζει τη αισθητική μας και έτσι θέλουμε να έχει συνοχή και γοητεία. Θα σου δείξω τι κουρτίνες να επιλέξεις ανάλογα τα χρώματα που κυριαρχούν στο σαλόνι σου, έτσι ώστε να είναι όμορφο και φινετσάτο.

Είτε επιλέξεις το μπεζ ή το ζαχαρί χρώμα στο σαλόνι σου, τάσεις που κυριαρχούν αφού χαρίζουν φως και φινέτσα στο χώρο, είτε σου αρέσουν τα πιο έντονα ή σκούρα χρώματα, όλα τα στυλ είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την κατάλληλη κουρτίνα για εσένα και τον χώρο σου.

Δες τι κουρτίνες να επιλέξεις ανάλογα το σαλόνι σου!

 

Κουρτίνες για λευκό σαλόνι

emprimekourtina gia leuko kai gkri saloni prasines ladi kourtines gia leuko saloni

aspromaures koyrtines gia leuko kanape aspro saloni kai gkri mpez kourtina

aspro saloni kai aspromaures kourtines asproi kanapedes kai gkri kourtina

Το λευκό σαλόνι μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πολλές αποχρώσεις στην κουρτίνα είτε σκούρη είτε πιο ανοιχτή. Ανάλογα τα διακοσμητικά και τα χρώματα που έχεις επιλέξει να απαρτίζουν συνολικά τον χώρο, διάλεξε μια κουρτίνα που να συμπληρώνει αυτές τις αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις και ασπρόμαυρες ή αρκετά πιο σκούρες αν ήδη έχεις αυτά τα χρώματα στον χώρο.

Κουρτίνες για μπεζ σαλόνι

anoixto mpez saloni kai gkri mpez kourtina  skouro mpez saloni kai emprime kafe mauro kourtina

gkri prasini kourtina gia saloni  prasines pal kourtines gia mpez saloni
mpez kafe saloni kai mpez anoixto kourtina

Το μπεζ είναι ένα ζεστό χρώμα που εύκολα μπορεί να συνδυαστεί, συνήθως με παλ ή ανοιχτές αποχρώσεις για να χαρίσει φως στο δωμάτιο. Το ανοιχτό πράσινο, ή το γαλάζιο, ταιριάζουν ιδανικά, ειδικά αν έχεις ήδη εντάξει αυτά τα χρώματα στο σαλόνι σου. Ακόμα, το ζαχαρί, ή το μπεζ αποτελούν τέλειες επιλογές για εσένα που θέλεις ένα χώρο με φως και διαχρονική όψη.