Το μεσημέρι η συνάντηση για την κάρτα φιλάθλου

Το μεσημέρι η συνάντηση για την κάρτα φιλάθλου

Η κάρτα φιλάθλου είναι ένα θέμα που συζητείται από την πρώτη μέρα εφαρμογής της, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Είναι όμως γεγονός ότι η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου έχει επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την προσέλευση του κόσμου στους αγωνιστικούς χώρους.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που απομάκρυναν τον κόσμο από τα γήπεδα, αλλά η κάρτα είναι ο πιο βασικός λόγος. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει διάφορες ενέργειες για το θέμα της κάρτας, αλλά δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Όπως σας ενημέρωσε από την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα μας, σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Ιωνά Νικολάου.

Η συνάντηση θα γίνει στις 13:00 και θα έχει αποκλειστικό θέμα την κάρτα φιλάθλου. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις πάνω σε αυτό ζήτημα από την στιγμή που θα συναντηθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς. Το κράτος, μέσω του Υπουργού και η ανώτατη αρχή του Αθλητισμού μας.

Ελπίδα όλων μας είναι να βρεθεί μία λύση, έτσι ώστε να ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα και ταυτόχρονα θα διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα του κάθε φίλαθλου που πηγαίνει να παρακολουθήσει τους αγώνες.