ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Μπορεί να είμαστε πιο οργανωμένες και μεθοδικές από τούς άνδρες αλλά μήπως θα έπρεπε να τούς  δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία του γάμου μας ; Πιο κάτω καταγράφουμε τον τρόπο!

Ελευθερία λόγου

Υπάρχει μια θεωρία ότι οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για το γάμο ως εκδήλωση. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αφήστε τον ίδιο να το αποφασίσει. Μην το παίρνετε ως δεδομένο αποκλείοντας τον από όλη την διαδικασία a priori. Ίσως από τις 10 ερωτήσεις σας να ανταποκριθεί τελικά στις 5 αλλά και αυτό κάτι είναι. Με κάποιο τρόπο θα έχει συμβάλλει, με κάποιον τρόπο θα έχει και την υπογραφή του αυτός ο γάμος.
Συμβουλευτικός ρόλος
Από το να του θέσετε ένα γενικό και αόριστο ερώτημα είναι καλύτερο να είστε πιο συγκεκριμένες. Η αερολογίες κουράζουν τους άνδρες και τους κάνουν αδιάφορους. Συζητήστε μαζί τους για κάποιες επιλογές σας και εξηγήστε ακριβώς τους ενδοιασμούς σας ώστε εκείνος να νιώσει αυτό που θέλει ένας άνδρας: τη βεβαιότητα ότι εκείνος ξέρει καλύτερα και παίρνει γρήγορες αποφάσεις.
Ζητήματα  τσέπης 
Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε κάπως πιο σπάταλες από τους άνδρες και καμιά φορά παρασυρόμαστε από την αισθητική και ξεχνάμε την οικονομία. Αν του αποκαλύψετε πόσα θέλετε να ξοδέψετε για την ανθοδέσμη σας τότε σίγουρα θα μπει στον κόπο να αναζητήσει μια άλλη λύση.
Κρατήστε αποστάσεις   
Εσείς μπορεί να μιλάτε ατελείωτες ώρες με τη μαμά και την κολλητή σας για τα του γάμου και να τσακώνεστε και να συμφωνείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψετε στην μητέρα σας ή την κουμπάρα να ανοίγει σχετικές κουβέντες μαζί του. Τον θέλετε σύμμαχο σας και όχι απέναντι σας. Εσείς οι δυο πρέπει να βρίσκετε και όχι με τη μανούλα.
Λίστα
Συγκεντρώστε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, όλες τις εκκρεμότητες και ζητήστε του να αναλάβει όποια του φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα, ακόμη και το ταξίδι του μέλιτος. Αυτό θα απαλλάξει και εσάς από κάποιες ευθύνες άρα και από τα γνωστά νεύρα των γυναικών που ετοιμάζουν το γάμο τους.

Πηγη:gamos.gr