Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για το βέτο που έβαζε στις συνεντεύξεις της

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για το βέτο που έβαζε στις συνεντεύξεις της

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη σε ελλαδική εφημερίδα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην έντονη κριτική που της έχει ασκηθεί στο παρελθόν, τους όρους που έβαζε σε συνεντεύξεις της για τα προσωπικά της και τη σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην ηλικία των δεκατριών ετών ενώ οι κριτικές που έχει ακούσει στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα έντονες και αρνητικές με την ίδια να δηλώνει:

Σε αυτό θα ήθελα να απαντήσετε εσείς, γιατί καμιά φορά οι άλλοι βλέπουν πιο καθαρά τα λάθη μας από εμάς τους ίδιους. Πείτε μου τι δεν έκανα σωστά, σε τι έχω ενοχλήσει; Μπήκα σ’ αυτή τη δουλειά στα δεκατρία μου, συμμετέχοντας σε μια διαφήμιση. Η μία έφερε την άλλη, έτσι προέκυψε η πρώτη μου εκπομπή και σιγά σιγά φτάσαμε στο σήμερα. Είχα παντελή άγνοια για τον χώρο της σόουμπιζ. Ένα κορίτσι σ’ αυτή την ηλικία δεν έχει προλάβει καν να χτίσει την προσωπικότητά του. Ήμουν απόμακρη και φοβισμένη. Όταν έγινα λίγο πιο γνωστή και άρχισαν να ασχολούνται κυρίως με την προσωπική μου ζωή, έκανα ό,τι μπορούσα ώστε να τη διαφυλάξω.

 

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι όποιος θέλει να “κρυφτεί” μπορεί με την επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια να δίνει την δική της απάντηση και να αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έβαζε “όρους” που αφορούσαν τα προσωπικά της. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Δεν είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως η δική σας.